Tel: 031-650300 10:00-16:00 M-Fre | E-post: info@dammsugaren.se

Hem » Dammsugare » Hushållsdammsugare » Philips » Philips Dammsugare AAA-Klass Power Go

PHILIPS

Philips Dammsugare AAA-Klass Power Go

Pris: 1 225kr
Antal Köp
 • Produktinformation

  Höga prestanda med 3AAA-energimärkning Konstruerad för högsta prestanda med en A-klassning för energieffektivitet, A för rengöringsprestanda på hårda golv och A för dammåterutsläpp.

  Allergifilter fångar upp 99,9 % av alla partiklar – ECARF-certifierad Vårt filtersystem för ren luft fångar upp 99,9 % av allt fint damm – inklusive pollen, hår från husdjur och dammkvalster – för allergiker och andra som kräver en högre hygiennivå. Certifierat allergivänlig enligt ECARF.

  Enkla s-påsar räcker upp till 50 % längre S-påsar räcker upp till 50 % längre och bibehåller dammsugarens fullständiga sugeffekt ända tills den är full. En påse passar alla modeller, med en förslutningsmekanism för praktisk kassering.

  Lång räckvidd på nio meter, når längre utan att man måste dra ur sladden Med en räckvidd på nio meter från kontakt till munstycke kan du städa längre utan att behöva dra ur sladden.

  Stor kapacitet på tre liter innebär färre påsbyten Dammbehållaren med stora kapacitet har plats för hela tre liter innan påsen måste bytas.

  Inbyggda tillbehör finns alltid till hands Tillbehör, som ett praktiskt fogmunstycke, finns i dammsugaren så att de alltid finns till hands när du städar.

  Reglerbar sugeffekt för alla typer av städarbete Välj rätt nivå av sugeffekt för olika typer av städarbete och ytor i hemmet.

  Bekväm städning med teleskoprör Metallteleskopröret i två delar går snabbt att ställa in i höjd för bekväm städning.

 • Mer information

  Spec:
  Aktionsradie 9  m
  Årlig strömförbrukning 27,9  kWh
  Rengöring av mattor D
  Dammåtervinningsklass A
  Klassificering för energieffektivitet A

  Fördelar med Dammsugaren.se
  • Säkra betalningar
  • Certifierad av trygg E-handel
  • 14 dagars ångerrätt
  • Proffs på det vi säljer!
 • Kundrecensioner

  Inga recensioner än. Bli Först! Skriv recension
Relaterade produkter