Tel: 031-650300 10:00-16:00 M-Fre | E-post: info@dammsugaren.se

Dyson

Dyson 360 Eye robotdammsugare

Pris: 9 190kr
Antal Köp
 • Dyson 360 Eye robotdammsugare

  Fångar upp mikroskopiskt damm och smuts.

  För alla typer av golv.

  Två läge: upp till 45 minuter eller up till 75 minuter.

  Dysons digitala V2-motor

  Alla dammsugare behöver en motor − det är den som skapar sugeffekt − men vanliga motorer kan vara stora och tunga. På Dyson uppfann vi vår egen. Den drivs av ett litium-jon-batteri, använder digital teknik för att få den att rotera i mycket hög hastighet och ge kraftfull sugeffekt i ett litet och lätt format.

  Radial Root Cyclone™-teknik

  Den enda robotdammsugaren med patenterad cyklonteknik.  För Dyson 360 Eye™-roboten designade Dysons ingenjörer vår minsta Radial Root Cyclone™-teknik hittills. Den genererar höga centrifugalkrafter för att fånga partiklar så små som pollen, mögel och bakterier.

  Unikt 360-graderssynfält

  Tack vare det unika 360-graderssynfältet kan enheten se i alla riktningar på samma gång. Den tar 30 bilder i sekunden med SLAM (simultaneous localization and mapping) – programvara för simultanlokalisering och kartläggning för att skapa en 360-graders panoramavy av rummet. Utifrån denna panoramabild identifierar Dyson 360 Eye™-roboten viktiga utposter i rummet från vilka den kontinuerligt triangulerar sin position. Så den vet var den är, var den har varit och var det återstår att dammsuga.

  Upptäcker hinder och kanter

  IR-sensorerna upptäcker och undviker hinder och kanter

   

  Den enda robotdammsugaren med oavbrutna larvband.

  För effektiv rengöring behöver robotarna hålla kursen medan de rör sig över olika typer av golvytor. Andra använder hjul som kan ha dålig dragkraft och driva ur kurs. Dyson 360 Eye™-roboten är den enda robotdammsugaren med oavbrutna larvband, konstruerade för exakt styrning på alla typer av golv.

  Det enda borsthuvudet med full bredd och kolfibertrådar

  Till skillnad från de flesta robotdammsugare ger Dyson 360 Eye™ sugeffekt över maskinens fulla bredd för maximal yttäckning. Och i stället för tunna borst och sidosopare har den Dysons avancerade rengöringshuvudteknik, precis som våra maskiner i full storlek. Styva nylonborst når djupt ner i mattan för att få upp och ta bort ingrodd smuts, samtidigt som mjuka antistatiska kolfibertrådar hjälper till att avlägsna dammpartiklar från hårda golv.
 • Dyson 360 Eye™ robotdammsugare specifikationer

  Fördelar med Dammsugaren.se
  • Säkra betalningar
  • Certifierad av trygg E-handel
  • 14 dagars ångerrätt
  • Proffs på det vi säljer!
 • Kundrecensioner

  Inga recensioner än. Bli Först! Skriv recension