Logga in

Kassa
Sök produkt
Hem » Hem & Trädgård » Elverktyg » Tillbehör Elverktyg

Tillbehör Elverktyg

DeWalt
Dewalt Tough System förvaringslådan DS150 har flera flyttbara fack, perfekt för att hålla förbrukningsvaror såsom spikar, skruvar osv. på plats. Toughsystem är moduluppbyggt vilket gör att du enkelt kan blanda de olika storlekarna av lådor för att skapa en kombination som passar dig.
609 kr
DeWalt
Dewalt Tough System förvaringslådan DS300 har flera flyttbara fack, perfekt för att hålla förbrukningsvaror såsom spikar, skruvar osv. på plats. Toughsystem är moduluppbyggt vilket gör att du enkelt kan blanda de olika storlekarna av lådor för att skapa en kombination som passar dig.
709 kr
DeWalt
Dewalt Tough System förvaringslådan DS400 har flera flyttbara fack, perfekt för att hålla förbrukningsvaror såsom spikar, skruvar osv. på plats. Toughsystem är moduluppbyggt vilket gör att du enkelt kan blanda de olika storlekarna av lådor för att skapa en kombination som passar dig.
805 kr
DeWalt
DeWalt Metallborrsats HSS-G 10 st. Precisionsslipad spiralborr för snabb borrning, lång livslängd och ypperlig koncentricitet.
259 kr 299 kr
DeWalt
DeWalt Metallborrsats HSS-G 19 st. Precisionsslipad spiralborr för snabb borrning, lång livslängd och ypperlig koncentricitet.
459 kr 595 kr
DeWalt
DeWalt Tillbehörssats 109 delar
409 kr