Tel: 031-650300 10:00-16:00 M-Fre | E-post: info@dammsugaren.se

Hem » Centraldammsugare » Centraldammsugarpaket » Beam » Centraldammsugare Platinum SC 385 PKT

BEAM

Centraldammsugare Platinum SC 385 PKT

Pris: 12 695kr 14 995kr
Antal Köp
 • Produktinformation

  11 st 1,15 m rör

  Sugdosa 2 st

  Monteringsplatta 2 st

  Böj 90 2 st

  Böj Lång 6 st

  Böj 45 2 st

  Grenrör 1 st

  Skarvmuff 10 st

  Tätbricka 2 st

  Rörklammer 8 st

  Svagströmskabel 1 st (18 m)

  Buntband 10 st

  Utloppsventil 1 st

  Lim 1 st

  Ljuddämpare 1 st

   

  Beam Platinum SC 385


  Byggd för decenniers städning – I en Beam centraldammsugare har inget sparats på för att få högsta möjliga prestanda och kvalitet.

  Innovativa tekniklösningar tillsammans med beprövad teknik ger en extra hög driftsäkerhet och slitstyrka.

   

  Beam centraldammsugare – kvalitet sedan 1957!

   

  • Hög sugförmåga och prestanda
  • Högeffektiv Bypass motor
  • Yta i Platinum Touch Free Mountain grey
  • Pulverlackad stabil plåtkonstruktion
  • Invändig  ljuddämpning, Quiet Pak™
  • Sugdosa direkt på centraldammsugaren
  • Självrengörande filter från Gore Tex®
  • ALPHASAN Antibakteriellt
  • Behandlad behållare
  • Antivibrations system
  • 4 års garanti

   

  Dessa tillbehör ingår:

  Städpaket med  slang ON/OFF i handtaget  5 munstycken ingår. (Välj mellan 9m, 12m eller 15 m) 

  10 st 1,2 m rör

  Sugdosa 2 st

  Monteringsplatta 2 st

  Böj 90 2 st

  Böj Lång 2 st

  Böj 45 2 st

  Grenrör 1 st

  Skarvmuff 10 st

  Tätbricka 2 st

  Rörklammer 10 st

  Svagströmskabel 1 st (16 m)

  Buntband 10 st

  Ljuddämpare 1 st

  Utloppsventil 1 st

  Lim 1 st

   

  Manual rörsystem >>

  Jämförelsetabell Teknisk Specifikation >>

  Se filmen om hur enkelt det är att installera själv.

 • Mer information

  Så här fungerar det med  centraldammsugare

  Plugga in den ultralätta städslangen i närmaste sugdosa och kör igång (du startar centraldammsugaren med en på/avknapp på städhandtaget).

  Svårare än så är det inte att använda en Beam centraldammsugare.

  Hela systemet består av en centralenhet(centraldammsugare), ett rörsystem med sugdosor samt städutrustning med tillbehör.  

  Centraldammsugaren placeras i ett undanskymt utrymme t.ex. källare, vind, garage, garderob eller tvättstuga.  

  Rörsystemet dras i utrymmen där rören inte syns, i garderober, i kryputrymmen på vind o.s.v. 

  Sugdosor placeras så centralt i huset som möjligt. I en normalstor villa i ett plan räcker det oftast med en enda sugdosa för att nå alla utrymmen som ska dammsugas.

  Städslang och munstycken ingår i villapaketets städset. Städslangen är mycket lätt och smidig att använda( finns i längderna 9,11 och 15 m)

   

  1. Städslang/städutrustning
  2. Sugdosor
  3. Rörsystem
  4. Centraldammsugare

  5. Utblåsventil

  Kan ett Beam centraldammsugar system installeras i alla hus?

  -Ja! I stort sett i vilka hus som helst, från gamla hus till helt nya. Oavsett storlek, antal plan går det att montera in en Beam centraldammsugare.

   

  Hur håller jag min Beam centraldammsugare i gott skick?

  -Det enda du behöver göra är att tömma dammbehållaren eller byta dammsugningspåse om du använder en sådan. Centraldammsugaren i sig är underhållsfri. Beam centraldammsugare har ett självrengörande permanent filter av Gore Tex material som inte behöver bytas. Filtret rengör sig själv varje gång centraldammsugaren startas.

   

  Blir inomhusluften bättre med ett Beamsystem ?

  -Beams centraldammsugare minskar flera former av allergier visar klinisk forskning på Kaliforniens universitet Davis, USA.

  Till skillnad från traditionella dammsugare tar en Beam centraldammsugare bort mycket mer av damm, kvalster, pollen, djurmjäll och andra allergiframkallare än vanliga dammsugare och lindrar följaktligen allergisymptom i högre grad. En centraldammsugare drar all städluft med partiklar ut ur huset.

  Centraldammsugare ger en dammfriare inomhusluft

  En vanlig dammsugare blåser ut sin sugluft i rummet. Det innebär att den blåser upp damm som ska sugas upp och att de minsta dammpartiklar följer med sugluften ut i rummet igen – speciellt om filtren är gamla. En centraldammsugare tar med sig dammet ut ur huset. Skräp och smuts stannar i behållaren på centraldammsugaren medan damm och sugluften från centraldammsugaren försvinner ut från huset genom utblåsventilen på utsidan.

   

  Vetenskaplig undersökning

  Allergihämmande – klinisk studie från UC-Davies, USA visar att användandet av en Beam centraldammsugare reducerar allergisymptom upp till 61% tack vare sin höga sugförmåga. I jämförelsen med fem marknadsledande dammsugare av amerikansk traditionell typ och Beam Serenity® Plus centraldammsugarsystem sjönk flera av de traditionella dammsugarnas smutsavlägsnande med 10 procent under testperioden, medan däremot Beam centraldammsugare behöll samma smutsavlägsnande.

  Beam centraldammsugare- en ren inomhusmiljö

  Med en Beam centraldammsugare minskar flera former av allergier visar klinisk forskning på Kaliforniens universitet Davis Forskning.

  Inomhusluft som är förorenad är ett av de vanligaste problem som allergiexperter arbetar med. Att installera en centraldammsugare rekommenderas av den amerikanska expertisen som ett medel för att undanröja förorenande ämnen. Forskarna vid universitet Davis i Kalifornien har genomfört undersökningar som visar att centraldammsugare kan mildra allergisymptom.

  Resultat

  Till skillnad från traditionella dammsugare tar en Beam centraldammsugare bort mycket mer av damm, kvalster, pollen, djurmjäll och andra allergiframkallare än vanliga dammsugare och lindrar följaktligen allergisymptom i högre grad.

  Undersökningsresultaten har redovisats i artikeln "Inverkan av ett central-dammsugarsystem på livskvaliteten hos patienter med allergisk rinit (snuva) förknippad med husdamm", som publicerats i Journal of Investigational Allergology and Clinical Immunology. Studien genomfördes under ledning av Stanley M. Naguwa, MD, och M. Eric Gershwin, MD, båda på Avdelningen för reumatologi, allergi och klinisk Immunologi, Kaliforniens universitet vid Davis Medicinska fakultet, Davis, Kalifornien, USA.

   

  Beam centraldammsugare ger en bättre ljudmiljö

  Centraldammsugaren har naturligtvis ett motorljud i sig. Den tysta driften kommer sig av möjligheten att placera centraldammsugaren i t.ex. en källare eller tvättstuga eller på något annat ställe där motorljudet inte hörs.

  Beams centraldammsugare har dessutom en ljuddämpande konstruktion som ytterligare sänker ljudnivån. Upplev lyxen att kunna dammsuga och samtidigt prata i telefon eller lyssna på musik.

  Beam centraldammsugare -rengör sig själv!

  Beams självrengörande filtrering kräver ingen skötsel och är lika effektivt år efter år.

  I Beams centraldammsugare finns det inga filter som behöver rengöras eller bytas. Beam centraldammsugare använder en självrengörande filtreringslösning med filtermaterial från Gore Tex. Varje gång centraldammsugaren startas rengörs filtret helt automatiskt.

  På Beams självrengörande filter fastnat inte dammpartiklar som det kan göra på vanliga filter.

  Genom att använda centrifugalkraft för att skilja större smutspartiklar och allergener i luften från centraldammsugaren tar filtret effektivt bort damm/ smutspartiklar. Ingen sugkraft går förlorad då behållaren fylls på med damm och smuts vilket gör att Beam-systemet håller en lika hög sugeffekt hela tiden.

  Fördelar med Dammsugaren.se
  • Säkra betalningar
  • Certifierad av trygg E-handel
  • 14 dagars ångerrätt
  • Proffs på det vi säljer!
 • Kundrecensioner

  Inga recensioner än. Bli Först! Skriv recension