Logga in

Kassa
Sök produkt
 • Denna produkten är för närvarande inte tillgänglig för försäljning
Hem » Dammsugare » Hushållsdammsugare » Electrolux » UltraSilencer ZEN All Floor
UltraSilencer ZEN All Floor

ELECTROLUX

UltraSilencer ZEN All Floor

:
Antal Köp
Fördelar med Dammsugaren.se
 • Säkra betalningar
 • Certifierad av trygg E-handel
 • 14 dagars ångerrätt
 • Proffs på det vi säljer!
 • UltraSilencer™ ZEN All Floor

  Vår All Floor-modell har en digital display som visar effektinställning och elektroniska larmfunktioner som indikerar när påsen och filtret behöver bytas. Sugeffekten regleras helt enkelt genom att använda de integrerade knapparna +/-.

  Att dammsuga olika typer av hårda golv är enklare än någonsin. Med denna modell ingår även ett AeroPro™ Parketto Pro-munstycke som gör det enklare att dammsuga trägolv, kakel och golv med sprickor.

   Dammsug utan att störa någon. Tack vare våra ingenjörers utveckling av Silent Zen System™, har UltraSilencer™ ZEN en förbättrad, tystare slang och ett tyst men ändå extremt effektivt Silent Zen™-munstycke.

  Vårt AeroPro™ Silent ZEN™-munstycke garanterar en ännu lägre ljudnivå när du dammsuger. Tack vare UltraSilencer™ ZEN:s aerodynamiska utformning och djuprengörande munstycke, får du en effektiv och kraftfull dammsugning utan den höga ljudnivån. 

  För en kontrollerad, sömlös övergång mellan rummen möjliggör Motion Control System™ stabila rörelser, smidiga vändningar och dynamisk sugkraft.

   Lätt och enkel att manövrera runt möbler och hörn. Med en räckvidd på 12 meter så att du inte behöver byta kontakt så ofta. Och med lättåtkomliga kontrollknappar, ett stadigt teleskoprör i aluminium och mjuka gummihjul blir dammsugningen med UltraSilencer™ ZEN ett rent nöje.

 • Mer information

  Nyckelspecifikationer

  Färg: Chocolate Brown

  Maskintyp: Påse

  Motoreffekt, max (Watt): 700

  Nominell effekt: 650

  Energieffektivitetsklass: A

  Partikelutsläppsklass: A

  Dammupptagning hårt golv: A

  Räckvidd, m: 12

  Utblåsfilter: Sköljbart Allergy Plus filter

 • Kundrecensioner