Tel: 031-650300 10:00-16:00 M-Fre | E-post: info@dammsugaren.se

Hem » Dammsugare » Hushållsdammsugare » Electrolux » UltraSilencer ZEN Green
UltraSilencer ZEN Green

ELECTROLUX

UltraSilencer ZEN Green

Pris: 3 615kr
Antal Köp
 • UltraSilencer ZEN Green

  NYTT ARTIKELNUMMER 900940370

   

  Electrolux UltraSilencer™ ZEN Green är utformad för att vara snäll mot miljön. En extremt tyst dammsugare som är tillverkad av 55 % återvunnen plast och som sparar energi och ger ett perfekt resultat.

  Spara energi utan sämre prestanda. UltraSilencer™ ZEN använder hälften av den energi som en vanlig 2100 watts dammsugare skulle behöva. Men inget av detta påverkar prestandan. Tvärtom är den aerodynamiska insidan utformad för att skapa ett effektivare sug, samtidigt som du använder mindre energi.

  Dammsug utan att störa någon. Tack vare våra ingenjörers utveckling av Silent Zen System™, har UltraSilencer™ ZEN en förbättrad, tystare slang och ett tyst men ändå extremt effektivt Silent Zen™-munstycke.

  Vårt AeroPro™ Silent ZEN™-munstycke garanterar en ännu lägre ljudnivå när du dammsuger. Tack vare UltraSilencer™ ZEN:s aerodynamiska utformning och djuprengörande munstycke, får du en effektiv och kraftfull dammsugning utan den höga ljudnivån.

  För en kontrollerad, sömlös övergång mellan rummen möjliggör Motion Control System™ stabila rörelser, smidiga vändningar och dynamisk sugkraft.

  Lätt och enkel att manövrera runt möbler och hörn. Med en räckvidd på 12 meter så att du inte behöver byta kontakt så ofta. Den har lättåtkomliga kontrollknappar, ett stadigt teleskoprör i aluminium och mjuka gummihjul som gör att dammsugningen med UltraSilencer™ ZEN blir ett rent nöje.

   

   

 • Mer information

  Nyckelspecifikationer

  Färg: Svart

  Maskintyp: Påse

  Motoreffekt, max (Watt): 700

  Nominell effekt: 650

  Energieffektivitetsklass: A

  Partikelutsläppsklass: A

  Dammupptagning hårt golv: A

  Räckvidd, m: 12

  Fördelar med Dammsugaren.se
  • Säkra betalningar
  • Certifierad av trygg E-handel
  • 14 dagars ångerrätt
  • Proffs på det vi säljer!
 • Kundrecensioner

  Inga recensioner än. Bli Först! Skriv recension
Relaterade produkter