Tel: 031-650300 10:00-16:00 M-Fre | E-post: info@dammsugaren.se

Hem » Dammsugare » Hushållsdammsugare » Philips » Philips Dammsugare FC8576 AAA-Klass

PHILIPS

Philips Dammsugare FC8576 AAA-Klass

Pris: 1 675kr
Antal Köp
 • Produktinformation

  Konstruerad för högsta prestanda med en A-klassning för energieffektivitet, A för rengöringsprestanda på hårda golv och A för dammåterutsläpp. AirflowMax-teknologin ger högre sugeffekt under en längre tid så att du kan använda påsen tills den verkligen är helt full.
  Teknologin bygger på optimeringen av tre centrala element: 1) Räfflad yta inuti dammbehållaren som maximerar luftflödet kring dammsugarpåsen och gör att hela påsens yta kan användas. 

  2) Specialutformad dammbehållare i vilken dammsugarpåsen kan vecklas ut jämnt. 

  3) Högkvalitativa fiberstrukturer som förhindrar tilltäppning i dammsugarpåsen och absorberar damm utan att porerna täpps igen, vilket förhindrar nedsatt sugeffekt.

  Med TriActive+-munstycke får du 3 rengöringsfunktioner på en gång:  1) Den öppnar försiktigt trådar i mattor med sin särskilt utformade sula, så att du kan rengöra på djupet 

  2) Den suger upp stora partiklar tack vare den större öppningen framtill 

  3) Den kommer åt damm och smuts vid möbler och väggar tack vare de två sidoborstarna.
  Dammsugaren är utformad med inbyggda tillbehör så att du inte behöver släpa runt på extradelar när du städar. Den mjuka dammsugarborsten är behändigt och lättåtkomligt placerad i apparatens handtag.

  Tack vare ActiveLock-kopplingarna kan du enkelt sätta fast och ta loss olika munstycken och tillbehör från teleskopröret medan du städar. Det mjuka skyddet skyddar möbler och förhindrar skador om du oavsiktligt stöter till dina möbler eller väggar samt förhindrar att du fastnar i hörn, så att du kan röra dig snabbare.

  Tack vare den särskilt utformade dammbehållaren på 4 l kan du utnyttja dammsugarpåsen bättre och städa längre.
  Utvecklad för att uppfylla specifika behov för allergiker, och mer allmänt av dem som kräver en högre hygiennivå. Hygienisk rengöring med Airflow Max

  AAA-energimärkning** Allergifilter 4 l

  Urval av specifikationer: Aktionsradie 9  m Årlig strömförbrukning 27  kWh Rengöring av mattor C Dammåtervinningsklass A Klassificering för energieffektivitet A

  Fördelar med Dammsugaren.se
  • Säkra betalningar
  • Certifierad av trygg E-handel
  • 14 dagars ångerrätt
  • Proffs på det vi säljer!
 • Kundrecensioner

  Inga recensioner än. Bli Först! Skriv recension