Logga in

Kassa
Sök produkt
Hem » Dammsugare » Grovdammsugare » Kärcher

Kärcher

Dammsugaren.se har ett brett utbud av högkvalitativa grovdammsugare. Har ni frågor om vilka grovdammsugare som passar just era behov eller bara vill ha mer info kring våra grovdammsugare mejla gärna på  info@dammsugaren.se  eller ring vår support på  031-65 03 00.

KÄRCHER
Ask- och torrdammsugaren med 600 W effekt och robust metallbehållare på 17 liter
1 295 kr
KÄRCHER
Kärcher T 12/1 är mycket effektiv och smidig dammsugare.
4 500 kr 4 795 kr
KÄRCHER
En mycket smidig och effektiv dammsugare för hotell och resturanger.
1 940 kr
KÄRCHER
Grovdammsugare som suger upp grov och fin smuts, våt som torr. Inget filterbyte behöver göras mellan torr- och våtsugning. WD 2 är idealisk vid rengöring i bilen och i groventrén.
745 kr
KÄRCHER
Den energieffektiva grovdammsugaren WD 3 är utrustad med en 17-liters plastbehållare, ett patronfilter och ny tillbehör.
909 kr
KÄRCHER
Grovdammsugaren WD 3 P är utrustad med en 17-liters plasbehållare och ett uttag för elhandverktyg med automatisk på/av. Dammsugare imponerar med sin höga sugkraft och energieffektivitet.
1 325 kr
KÄRCHER
Den kraftfulla och energieffektiva grovdammsugaren WD 3 Premium är utrustad med en robust och rostfri behållare på 17 liter, ett patronfilter samt nya tillbehör.
1 010 kr
KÄRCHER
Kraftfull och energisnål: WD 4 grovdammsugare är idealisk vid rengöring i bilen, garaget, källaren, hobbyrummet och snickarboden.
1 245 kr
KÄRCHER
WD 4 Premium är en kraftfull och energisnål grovdammsugare. WD 4 Premium är utrustad med en robust och rostfri behållare på 20 liter och ett planfilter i kassett.
1 495 kr
KÄRCHER
Grovdammsugaren WD 5 för vått och torrt har en extremt hög sugförmåga men är ändå energisnål. Har en stor 25-liters plastbehållare, planfilter i kassett och en semiautomatisk filterrengöring.
1 795 kr
KÄRCHER
WD 5 P grovdammsugare för vått och torrt är en kraftfull och energieffektiv grovdammsugare för vått och torrt med behållare på 25 liter, planfilter i kassett, semiautomatisk filterrengöring och uttag för elhandverktyg.
2 155 kr
KÄRCHER
WD 5 Premium är en extremt kraftfull och effektiv grovdammsugare för vått och torrt med 25-liters rostfri behållare, planfilter i kassett, samt semiautomatisk filterrengöring och blåsfunktion.
2 005 kr