Tel: 031-650300 10:00-16:00 M-Fre | E-post: info@dammsugaren.se

Hem » Dammsugare » Handdammsugare » Nilfisk » Nilfisk Easy handdmmsugare 2 in 1 36V
Nilfisk Easy handdmmsugare 2 in 1 36V

NILFISK

Nilfisk Easy handdmmsugare 2 in 1 36V

Ny skaftdammsugare från Nilfisk med väldigt bra sugförmåga och nya finurliga lösningar på rengöring av maskinen. Bl.a. med medföljande kniv för hår eller trådar som fastnat i borsten.
Pris: 2 795kr
Antal Köp
 • Produktinformation

   

  Med Nilfisk Easy Cleaner får du det bästa av två världar – en kraftfull upprättstående dammsugare och en enkel handhållen dammsugare i en och samma lösning. Finns med tre olika sugstyrkor så att du kan få den rengöringseffekt du behöver och få hemmet ordentligt städat. Upp till 80 minuters drifttid.

   

  Kraftfull 2-i-1 dammsugare

  Upprättstående dammsugare eller handhållen? Nu behöver du inte välja längre. Nya Nilfisk Easy Cleaner är en 2-i-1 dammsugare som ger dig det bästa av två världar. Easy Cleaner är perfekt för större rengöringsarbeten, eftersom den är enkel att använda och manövrera överallt. Den är även utrustad med integrerad LED-belysning, vilket är smidigt när man dammsuger under möbler och i andra mörka skrymslen.

  För mindre rengöringsarbeten passar den integrerade handhållna dammsugaren Nilfisk Quick Cleaner perfekt. Du lossar den smidigt med en enkel knapptryckning. Den handhållna dammsugaren kommer åt damm och smuts praktiskt taget överallt. Tack vare sin kompakta sladdlösa design passar den perfekt i handen. Tillsammans erbjuder de båda dammsugarna upp till 80 minuters drifttid, samtidigt som du får tillgång till en av marknadens främsta dammuppsamlingsprodukter.

  En laddning motsvarar upp till 80 minuters drifttid.

  Rymmer upp till 0,6 liter damm eller smuts.

  Finns i tre olika färger, så att du enkelt kan hitta en favorit som matchar din livsstil.

  Inklusive integrerad handhållen dammsugare, Nilfisk Quick Cleaner.

   • Perfekt för snabbstädning – Sladdlös 2-i-1 dammsugare som antingen kan användas upprättstående eller som handhållen dammsugare.
   • Utformad för att klara daglig användning – LED-belysning framtill, tre effektlägen samt batteriindikator bidrar till att Easy Cleaner passar perfekt för daglig användning.
   • Designad för att passa din livsstil – Finns med tre olika sugeffekter (20V, 28V och 36V) så att du kan välja den dammsugare och kapacitet som passar dina städbehov bäst.
   • Perfekt för alla hushåll – Kan användas som huvuddammsugare i mindre hushåll och som extradammsugare i större familjer med eller utan husdjur.
  Fördelar med Dammsugaren.se
  • Säkra betalningar
  • Certifierad av trygg E-handel
  • 14 dagars ångerrätt
  • Proffs på det vi säljer!
 • Kundrecensioner

  Inga recensioner än. Bli Först! Skriv recension