Tel: 031-650300 10:00-16:00 M-Fre | E-post: info@dammsugaren.se

Hem » Städ & Hygien » Ångtvätt » Tvins » Tvins Ångmopp H2O Mop X5 Svart
Tvins Ångmopp H2O Mop X5 Svart

Twins

Tvins Ångmopp H2O Mop X5 Svart

1-3 DAGARS LEVERANS
Pris: 1 062kr
Antal Köp
 • Tvins Ångmopp H2O Mop X5 Svart

  H2O MOP® X5™ - 5-i-1 ångrengöringsmaskin

  H2O Mop X5 är den nya, fantastiska ångrengöringsmaskinen som samlar hela fem olika städredskap i ett! Den är lätt och smidig, kommer åt överallt och är dessutom otroligt enkel att använda.

  H2O Mop X5 fungerar på alla ytor i ditt hem, och den både rengör och desinficerar. Eftersom den endast använder sig av ren vattenånga kan du säga farväl till dyra och miljöfarliga rengöringsmedel och kemikalier. Med det här mångsidiga städredskapet behöver du aldrig oroa dig för att städningen ska vara tung, jobbig eller tråkig. H2O Mop X5 är fem ångningsapparater i en! Den är otroligt mångsidig och kan användas i hela huset. 

  H2O MOP® X5™ med en inbyggd bärbar ångningsapparat ger inte bara golvytor som marmor, klinker, sten, linoleum, ogenomsläppliga trägolv och parkett en rejäl rengöring, den kan även användas för att få nästan hela huset kliniskt rent! H2O MOP® X5™ sanerar och rengör mycket mer effektivt genom att förvandla vatten till ånga. Moppduken av mikrofibrer ger extra absorberingskraft.

  När ångmoppen kommer i kontakt med golvytan avlägsnar den damm och smuts på bara några sekunder. Du behöver bara lossa ångningsenheten från H20-basenheten så har du en kraftfull handhållen ångningsapparat. I ett nafs kan du avlägsna ingrodd smuts på spisen, desinficera ungarnas leksaker, sanera klinkerfogarna och till och med ångrengöra persiennerna. Sätt på mattglidaren och den förvandlas till en mattrengörare. 

  - Rengör utan kemikalier - Mångsidig och lättanvänd - Desinficerar supereffektivt - Kontinuerligt ångflöde - Mycket låg vikt och lättmanövrerad

  Fungerar på alla följande golvtyper m.fl. Skiffer, Granit, Ogenomsläppligt trä, Laminat, Matta, Vinyl, Klinkerplattor, Marmor

  Fördelar med Dammsugaren.se
  • Säkra betalningar
  • Certifierad av trygg E-handel
  • 14 dagars ångerrätt
  • Proffs på det vi säljer!
 • Kundrecensioner

  Inga recensioner än. Bli Först! Skriv recension